Şehit Süleyman Can İlkokulu

Vizyon: İstiyoruz ki ; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağın gelişen değerlerini kavramış, çevresiyle bütünleşmiş, bilimin ışığında geleneği ve değişimi bütünleştirerek; geleceğe sağlam adımlar atacak bireylerin yetiştiği özgün bir okul ortamı ile Yurt ve ulus bütünlüğü bilincini veren; her öğrencinin sahip olduğu yeteneklerini en üst seviyeye ulaştıracak bilgi toplumu okulunu oluşturmaktır.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; demokratik bir ortamda çağın getirdiği yenilikleri eğitim ve öğretim sistemimize yansıtarak, nitelikli bir eğitim vermek; Öğrencilere tüm gizli güçlerini gerçekleştirebilmesi için fırsatlar sunmak, saygı ve sorumluluk duygularını geliştirerek okulda ve hayatta “BAŞARILI” bireyler olmalarını sağlamak. Yurdunu ve ulusunu seven, güzel ahlaklı çok yönlü bilgi ve becerilerle donatılmış, bilgiyi üreten ve kullanan bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 9.10-14.50
Sportif Etkinlikler: ÖĞRENCİ KULÜP ÇALIŞMALARI YAPILMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: ERASMUS AVRUPA BİRLİĞİ PROJESİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS AVRUPA BİRLİĞİ PROJESİ

Belgegeçer - (312) 343 2072

WEB - https://sehitsuleymancanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Gayret Mahallesi İstiklal Caddesi Piri Reis Sokak AOÇ Park Çiftlik Konutları Arkası No 6 Yenimahalle / ANKARA

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Gayret Mahallesi İstiklal Caddesi Piri Reis Sokak AOÇ Park Çiftlik Konutları Arkası Nu:6

Ulaşım Demetevler Metro İstasyonundan kalkan 242 numaralı ring otobüsleri okulumuz önünden geçmektedir. Okulumuz İvedik Metro İstasyonuna 2 km. mesafededir. İstanbul Yolu üzerinden Ulus-Batıkent minibüs hattı ve Sıhhiye-Sincan otobüs hattı ya da Şehit Cem Ersever Caddesi üzerindenKızılay-Batıkent 297 numaralı özel halk otobüsleri hattı kullanılarak Park Çiftlik Toki Bloklarında inerek okulumuza ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık .