Erasmus+KA210 Projemiz

23.02.2024 334

06-03-202406-03-2024

"Harmony and Equality in Deversity" adlı Erasmus+ KA210 projemizin ilk çevrimiçi zoom toplantısıni Romanya ortagimizla gerceklestik. Toplantıya Romanya proje ekibi ve Turkiye proje ekibinden, Okul Müdürümüz Özgür YAMAK, Proje Yürütücüsü ve İngilizce Öğretmenimiz  Rükiye OK, Anasinifi öğretmenlerimiz Ecem KÜÇÜK ve Gülden ÜNSAL katıldılar

Ocak 2024'te kabul edilen Erasmus+KA210 projemiz

Okulumuzun da ortağı olduğu Harmony and Equality in Diversity (Çeşitlilikte Uyum ve Eşitlik) adlı projemiz Romanya Ulusal Ajansı tarafından 124 proje arasında değerlendirilerek kabul edilmiş, Ocak 2024'te hibe almaya hak kazanmıştır. Kabul edilen 9 Erasmus+KA210  projesinden biri olan projemiz anaokulu öğretmenlerinin öğrencilerdeki farklılıkları dikkate alarak bütün öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda eğitim verirken ayrıca CLIL yönetimi ve STEM yaklaşımını da kullanmalarını amaçlamaktadır. Projede Romanya kurucu olup Türkiye ve Yunanistan da diğer ortaklardır. Projede emeği geçen öğretmen ve idarecilerimizi tebrik eder şükranlarımızı sunarız.

Adres:
Gayret Mahallesi İstiklal Caddesi Piri Reis Sokak AOÇ Park Çiftlik Konutları Arkası No 6 Yenimahalle / ANKARA